Ön is őrülten örülne egy új honlapnak?

Pályázat civil szervezeteknek!

Karácsonykor sokan támogatjuk a különféle alapítványokat, közhasznú szervezeteket adományainkkal. Most azonban a civil szervezetek pályázhattak, támogatóik pedig szavazatukkal új honlaphoz segíthetnek egy Heves megyei szervezetet. A beérkezett pályázatokra december 16-22. között lehet szavazni. A 3 legtöbb szavazatot kapott szervezet között sorsolás dönt arról, hogy melyiknek készül új honlapja 2015 januárjában.

Köszönöm, ha megosztod:


A szavazás menete

Naponta 1-szer szavazhatsz arra a civil szervezetre, melynek tevékenysége számodra a legszimpatikusabb

Szavazzon kedvenc civil szervezetére!

A pályázatban részt vevő civil szervezetekről bővebb leírást találsz a Facebook oldalon a hírfolyamban, vagy pedig itt, ha lejjebb görgetsz.

Szavazás ideje: 2014. december 16.-2014. december 22.

A 3 legtöbb szavazatot gyűjtő szervezet között sorsolás dönt.

Eredményhirdetés: 2014. december 23-án itt és a Facebook oldalon.

A győztes civil szervezetnek - ha ő is úgy akarja - januárban elkészül az új honlapja.

A pályázók bemutatása

Alapítvány a Komplex Kultúrakutatásért

A Kepes Intézet 2012 márciusában nyitotta meg kapuit. Az Alapítvány a Komplex Kultúrakutatásért közhasznú szervezet által megvalósított művészeti központ a megye és a tágabb régió egyik legnagyobb és tematikáját, gyűjteményeit, adottságait figyelembe véve a hazai kulturális élet hiánypótló, kiemelt jelentőségű intézménye. Az Alapítvány tevékenysége kiállítások szervezése, gyűjtemények létrehozása, művészek tevékenységének sokirányú támogatása és a képzőművészet bemutatása.

Ben Autista és Autisztikus Gyermekekért Közhasznú Egyesület

A Ben Autista és Autisztikus Gyermekekért Közhasznú Egyesület az autizmussal élő gyermekeket nevelő szülők kezdeményezésére jött lére. Fő célja és tevékenységei között szerepel többek között a családoknak nyújtott támogatás, információcsere és fejlesztési lehetőségekre vonatkozó tájékoztatás, képzések szervezése. Gyermekeinknek programok szervezése. Kiemelt feladatunk a társadalmi szemlélet pozitív változtatása, valamint együttműködés a társszervezetekkel.

212. sz. Bornemissza Cserkész Alapítvány

Az alapítvány célja a 212. sz. Bornemissza Gergely Cserkészcsapat működésének anyagi támogatása, a Berva-völgyi cserkészpark fenntartása, fejlesztése, a cserkész fiatalok nevelésének, oktatásának, kulturális tevékenységének elősegítése, valamint anyagi hozzájárulás biztosítása táborozásokhoz, illetve nemzetközi cserkészkapcsolatok kiépítéséhez.

A cserkészet önkéntes, vallásos, pártpolitikától független ifjúsági mozgalom, amely nyitott mindenki számára származástól, nemtől, társadalmi helyzettől, valamint vallási meggyőződéstől függetlenül. A cserkészet a legnagyobb ifjúsági mozgalom. A világ több mint 200 országában 38 millió cserkész dolgozik egy közös célért: segíteni a gyermekeket és fiatalokat, hogy aktív és elkötelezett felnőttekké váljanak.

Az alapítvány 1992-ben alakult, jelenleg a kuratórium elnöke Soóváry Bálint (gépészmérnök), a kuratórium tagjai pedig Toronyay Péter Áron (erdőmérnök) és Saárossy Márton Gergely (mezőgazdasági mérnök). A tagok évek óta aktív cserkészek is.

„Együtt Abasárért” Aba Sámuel Egyesület

Kulturális, hagyományőrző és faluszépítő tagozat:

Fő célkitűzésünk a hagyományok megőrzése és ápolása, a lakóhely szépítése, fejlesztése. Neves évfordulók megünneplésével, ismeretbővítő kirándulásokkal, előadásokkal, kiállításokkal valósítjuk meg céljainkat. A helyi gasztronómiának is fontos szerepe van. „Árvalányhaj” táncegyüttesünk arany minősítésű. Állandó szereplői a helyi rendezvényeknek, de az ország sok más településén is felléptek már.

Ifjúsági tagozat

A tagozat célja és feladata a fiatalok egészséges – drog- és mértéktelen alkoholfogyasztás-mentes – életre nevelése, szabadidejének hasznos eltöltésére. Foglalkozások, előadások szervezése, ifjúsági klub működtetése, természetjáró túrák szervezése.

Turisztikai tagozat

Célunk a régió egyik legfontosabb tevékenységének, bor- és szőlőkultúrának népszerűsítése és fejlesztése, községünk szépségének és értékeinek megismertetése az idegenforgalom segítségével.

Polgárőrség Eger (Közbiztonsági és Bűnmegelőzési Polgárőr Kiemelten Közhasznú Egyesület)

Az egri polgárőrség a közbiztonság fenntartásáért, a bűnmegelőzésért felel, valamint aktívan részt vesz Eger város rendezvényeinek segítésében és biztosításában.

Regio Viridis Egyesület

Az állampolgári tájékozódás javításával és a politikai kultúra fejlesztésével foglalkozunk az ökopolitikai gondolkodásmód elterjesztése, az ökopolitikai alternatívák megfogalmazása, valamint az ökopolitika képviseletének elősegítése révén.

Célunk az élő és élettelen természeti értékek és kulturális örökségünk védelme, az ehhez kapcsolódó tudományos tevékenység, kutatás, ismeretterjesztés, oktatás, környezettudatos nevelés, információnyújtás és az elmaradott térségek alternatív fejlesztési lehetőségeinek felkutatása is.

Fontosnak tartjuk a fiatalokkal való kapcsolattartást, a velük való párbeszédet, és elhivatottak vagyunk abban, hogy a fiatalokat megfelelően képviseljük, valamint hozzájáruljunk kezdeményezéseik megvalósításához és a közösségeik erősítéséhez.

Az Egyesület további célja, hogy közfoglalkoztatás keretében elősegítse, hogy a közfoglalkoztatott sikeresen vissza-, illetve bekerüljön az elsődleges munkaerő-piacra, és ezzel erősítse a társadalmi szolidaritást.

Zéta Kulturális Egyesület

Egyesületünk 1974-ben alakult ifjúsági klubként, majd 1989-ben egyesületté alakultunk. Státuszunk 1998-tól közhasznú. Fő tevékenységünk a kultúra és a hagyományőrzés.

Támogatásunkkal működik 40 éve a Veritas Színpad, 34 éve a néptánccsoport 8 éve a hastánc csoport. Művészeti csoportjaink nagyon sok fellépést vállalnak a megye településein, több mint 30 éve adnak műsort nyaranta a Balatoni nyári programokon, fesztiválokon.

Egyesületté alakulásunk óta nagy gondot szentelünk a határon túli magyarsággal való kapcsolatok erősítésére közös vendégszereplésekkel. Évente mutatkoznak be csoportjaink Erdély és a Felvidék magyar lakta településein. Évtizedek óta mi bonyolítjuk a Kassa Vidéki Csemadok magyarországi pályázatait.

18 éve rendezzük a Falusi Színjátszók Országos Fesztiválját, és V. Kárpát-medencei színjátszó találkozót. Néptáncosaink Európa és Ázsia számos fesztiválján öregbítették településünk hírnevét. Az elmúlt évtől mi működtetjük a művelődési házat. Tagjaink nagyon sok közösségi munkát végeznek, 3 középiskolával van szerződésünk a diákok közösségi munkájának teljesítésére.

Szavazzon kedvenc civil szervezetére!

A pályázatról

A pályázat célja

A pályázat célja, hogy egy civil szervezetet egy honlap elkészítésével ajándékozzon meg.

A pályázat benyújtására jogosultak köre

Pályázatot kizárólag Heves megyei székhellyel rendelkező civil szervezetek képviselői nyújthatnak be. Civil szervezetek közé tartoznak az alábbiak:

A pályázat menete

A benyújtandó pályázat

A pályázati anyag kitöltése nagyjából 5 percet vesz igénybe.

A pályázaton való részvételhez, kérjük, hogy töltse ki az alábbi dokumentumot és küldje vissza 2014. december 15. 24:00-ig az info@cascara.hu e-mail címre.

eger honlapkészítés

Mit foglal magába a felajánlott honlap?

1. A reszponzív (mobil eszközre is optimalizált) honlap elkészítését (tekintse meg a referenciákat, hogy pontosabb képet kaphasson)

2. Amennyiben a szervezet nem rendelkezik tárhellyel, egy évre 500 MB tárhelyet és maximum 3 db e-mail cím biztosítását.

3. Amennyiben a szervezet nem rendelkezik domainnévvel, 1 db .hu-s domain biztosítását 2 évre.
Megjegyzés: A pályázat kiírója a pályázati kiírást bármikor módosíthatja.

Köszönöm, ha megosztod:


KÉRDEZZEN

Ha kérdése van a pályázattal kapcsolatban, írjon bátran!